• KORTINGEN TOT WEL 90%
  • SNELLE LEVERING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • ALTIJD DE BESTE DEALS

Retourneren

Klantenservice.

Hoe werkt retourneren?
Retourneren bij De WoonDiscounter is eenvoudig en helder. Na je aankoop heb je 14 dagen bedenktijd en vervolgens nog eens 14 dagen om je bestelling te retourneren in originele staat. Bekijk onderstaande stappenplan voor meer informatie.
Wat kost het retourneren van producten?
De kosten van het retourneren van producten liggen bij jou als klant. Je kunt je pakketje zelf afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar je verzendbewijs goed. De kosten hiervoor zijn ca. €6,95. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de specifieke tarieven.

Voor het retourneren van (grote) pakketten (zoals stoelen, banken, bedden en tafels) met een omvang van boven de 420 cm* geldt een eigen bijdrage van €49,- per bestelling. Onze vervoerder komt de goederen dan bij je ophalen. Bewaar altijd de originele verpakking en check je retour op volledigheid.

*De omvang = 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte
Waarom moet ik betalen voor retourneren?
Bij De WoonDiscounter houden we graag de kosten laag voor iedereen en daarom vragen wij je zelf de kosten te betalen voor het retourneren van je pakketje. Op deze manier hoeven wij de kosten niet te door te berekenen in onze producten en daar profiteren we allemaal van!
Hoe kan ik een product retourneren?

Het kan voorkomen dat een product om verschillende redenen retour gezonden moet worden. Hieronder leggen wij uit hoe je producten kunt retourneren.

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je product bij ons aan dat je je product wilt retourneren. Stuur een email naar klantenservice@homehaves.com. Je ontvangt dan van ons een retourinstructie. 

Je kan het product in ongebruikte & onbeschadigde staat met verpakking terug sturen. Gebruik altijd de originele doos inclusief alle toebehoren om het product in te pakken. Je kan het pakket dan wegbrengen naar een PostNL-postkantoor of een andere vervoerder.

Bij het afgiftepunt ontvang je een track-&-trace-code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen. Zodra het pakket in ons magazijn is, sturen we je een bevestiging per mail.

Nieuw product ontvangen: nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, controleren wij het defect of de schade. Hierna versturen wij het nieuwe product.

Wil je het nieuwe product op een ander adres of andere dag ontvangen? Neem dan contact met ons op. Mocht het defect of de schade niet binnen de garantie vallen, dan kijken we of het gerepareerd kan worden.

In sommige gevallen is het bestelde product niet meer direct op voorraad. We geven je in dit geval je geld terug. 
Vloerkleden en kussens kunnen enkel geretourneerd worden in ongeopende geplastificeerde originele verpakkingen, dit vanwege hygiëne voorschriften. Het is enkel mogelijk om ongemonteerde producten (zoals meubilair) in originele verpakking te retourneren.

Voor producten die niet volgens de voorschriften retour komen vergoeden wij maximaal 75% van de waarde. Producten die na de wettelijke termijn van 14 kalenderdagen worden geretourneerd kunnen wij niet vergoeden.

Nadat wij uw product in goede orde ontvangen hebben ontvangt u van ons binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Wat moet ik doen als een product kapot of verkeerd geleverd is?
Wij vragen u een e-mail te sturen met daarin uw ordernummer, en foto/foto's van de schade of de fout. Wij zullen dit in behandeling nemen en een passende oplossing overleggen.